На Донеччині правоохоронці затримали співробітника батальйону "Дніпро-1", якого підозрюють у вбивстві цивільного

Обласна прокуратура розслідує кримінальну справу про умисне вбивство.

Ілюстрація:Fасebook

Прокуратура Донецької області розслідує кримінальне провадження за фактом убивства цивільної особи на Донбасі, у якому підозрюють працівника Національної поліції України – інспектора штабу батальйону "Дніпро-1". Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури у Facebook, інформують Патріоти України.

"Установлено, що 9 лютого в місті Часів Яр жінка запросила до себе додому знайомого та сімейну пару. Гості впродовж вечора розпивали спиртні напої, згодом жінка знайомого пішла додому, а господарка квартири лягла спати. Прокинутися жінку змусили крики та лайка чоловіків, які з’ясовували між собою стосунки. Коли побігла до кухні, щоб подивитися що сталося, її вдарили по голові, від чого вона втратила свідомість та впала на підлогу. Під час сварки 48-річний співробітник батальйону "Дніпро-1" здійснив у 48-річного опонента постріл із табельної зброї, від чого останній помер", – ідеться в повідомленні.

Відомості за цим фактом унесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", – додали в прокуратурі.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...