На Донеччині ворожий снайпер поранив українського прикордонника

Інцидент стався на контрольному посту Мар'їнка. Постраждав військовослужбовець Краматорського прикордонного загону.

Ілюстрація:Дзеркало тижня

13 жовтня в Донецькій області снайпер терористів поранив українського прикордонника. Про це повідомила державна прикордонна служба на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.

Інцидент стався на контрольному посту Мар'їнка. Постраждав військовослужбовець Краматорського прикордонного загону.

Куля снайпера потрапила в плечі прикордоннику, його життю нічого не загрожує. Зараз потерпілий знаходиться в лікарні в Курахово, куди він був доставлений після того як отримав першу допомогу від своїх колег.

Про те, що сталося повідомлені штаб АТО і представники ОБСЄ.

Відзначається, що терористи продовжують вести вогонь по контрольних пунктах, таким чином загрожуючи життю і здоров'ю мирних жителів, які намагаються перейти лінію розмежування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...