На Донеччині знайшли величезний тайник терористів (фото)

Особливості схованки свідчать про те, що схрон належіть диверсійно-розвідувальній групі російських найманців.

Боєприпаси з тайника терористів. Фото: прес-центр АТО.

В населеному пункту Бугас, Волновахського району Донецької області, представниками військової контррозвідки та відділення Військової служби правопорядку військової комендатури м. Маріуполь було виявлено схрон з боєприпасами. Інформація про можливий схрон надійшла від військової контррозвідки м. Маріуполь. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

В ході оперативно-розшукових дій в лісосмузі поблизу населеного пункту Бугас було виявлено схрон зі зброєю та боєприпасами серед яких: гранатомет РПГ-22 і декілька пострілів до РПГ-7, ручні гранати Ф-1, РГД, РГО, запали, пристрій для встановлення розтяжки, 2 танкових кумулятивних снаряда, сигнальні ракети, димові шашки, а також одна граната до підствольного гранатомету ГП-25 з написом російською мовою «На память от разведки 3 полка» і велика кількість патронів розсипом калібру 12,7 мм, 5,45 мм, 7,62 мм, 9 мм, а також 9 цинків патронів калібру 5,45 мм та 7,62 мм.

Деякі особливості схованки і її особливі прикмети свідчать про те, що схрон належіть диверсійно-розвідувальні групі російських найманців. На даний час встановлюються особи, які причетні до даного злочину. Боєприпаси вилучено, вони будуть знищені встановленим порядком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...