На фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА у 2018-му Київ очікує наплив гостей втричі більший, ніж на "Євробачення"

До Києва на пісенний конкурс Євробачення-2017 приїхало близько 60 тис. туристів. Про це розповів глава управління туризму Київської міськдержадміністрації Антон Тараненко.
У Києві буде ще більше туристів? Фото: Depo.Київ.

В Адміністрації Президента відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні фіналу Ліги чемпіонів 2018 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби АП, передають Патріоти України.

Очікується, що цьогорічний фінал Ліги Чемпіонів 3 червня у столиці Вельсу Кардіффі відвідають до 170 тис. іноземних вболівальників. "За попередніми оцінками, схожа кількість гостей завітає й наступного року до Києва.Столиця буде готова до такого навантаження, доповів на засіданні Оргкомітету мер міста Віталій Кличко", - повідомляє АП.

На думку президента Федерації футболу України Андрія Павелка, бездоганним проведенням фіналу Ліги чемпіонів 2018 року Україна зможе вкотре довести міжнародній спільноті своє прагнення стати повноправним членом Європейського співтовариства.

Фінал Ліги чемпіонів в Києві відбудеться 26 травня 2018 на НСК "Олімпійський". За 2 дні до того буде фінал Ліги чемпіонів серед жіночих команд. Також в столиці протягом тижня відбудуться Фестиваль чемпіонів і різні футбольно-розважальні заходи для дітей, юнацтва та інших уболівальників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...