На фронті без змін: Із початку доби зафіксовано 22 обстріли, - штаб АТО

Незважаючи на усі заяви про "режим тиші" та розведення сторін, обстріли продовжуються.

Широкине. Фото: www.pravda.com.ua.

З півночі і до 18.00 зафіксовано 22 випадки порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це інформують Патріоти України із посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку противник порушував "режим тиші" в районі Павлопіля та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки - з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар'їнки - зі стрілецької зброї. На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці противник застосовував кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...