На його руках кров сотень, якщо не тисяч людей: Стало більше відомо про офіцера РФ, що керує обстрілами на Донбасі

Начальником служби ракетно-артилерійських озброєнь 7 окремої мотострілкової бригади 2 АК Центру територіальних військ Південного ПО ЗС РФ служить майор Тихонов Сергій Володимирович із позивним "Старий".

Ілюстрація:www.milnavigator.com

Начальником служби ракетно-артилерійських озброєнь сепаратистів є майор армії РФ. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Начальником служби ракетно-артилерійських озброєнь 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ПО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ рахується майор ЗС РФ Тихонов Сергій Володимирович із позивним "Старий".

Відомо, що Сергій Тихонов народився 20.11.1980 р.н. в місті Тула і в 2002 році закінчив Тульське вище артилерійське інженерне училище, має троє дітей у віці 12, 10 і 7 років, його сім'я проживає за адресою: м.Тула, вул.Марата, буд.30, кв.22 .

Для виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України майор Тихонов відряджений в січні 2015 з посади начальника організаційно-планового відділу арсеналу (комплексного зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів) 1 розряду (Кунгур, Пермський край).

Після закінчення Тульського ВАІУ, офіцер ЗС РФ Тихонов С.В. проходив службу на посадах:

2002-2013 рр. - Начальник служби ракетно-артилерійського озброєння окремого гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону, помічник начальника служби РАО, начальник служби РАО 74 окремої мотострілкової бригади (Юрга, Кемеровська обл.) 41 армії (Новосибірськ) Центрального ВО ЗС РФ;

2013-2014 рр. - Заступник начальника складу-начальник зберігання складу 1 розряду (Кунгур, Пермський край);

2014-01.2015 рр. - Начальник організаційно-планового відділу арсеналу (комплексного зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів) 1 розряду (Кунгур, Пермський край).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...