На хабарі для Ківи: У Києві затримали відомого кримінального авторитета (фото)

"Вальдемар" пропонував Іллі Ківі готівку, щоб поліція закривала очі на його наркобізнес.

Затримання Вальдемара Володарського. Фото: Обозреватель.

У Києві затримали кримінального авторитета Володимира Володарського на прізвисько "Вальдемар", коли він намагався дати хабар начальнику Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Іллі Ківі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Вальдемар був затриманий 15 квітня близько 15:00 у ресторані Mocco, що розташований у "Пасажі" на вулиці Хрещатик. Чоловік передавав другу частину хабара, загальна сума якого склала 400 тис. грн. Вальдемар пропонував Ківі готівку, щоб поліція закривала очі на його наркобізнес. Разом із кримінальним авторитетом були затримані і його охоронці.

У затриманні наркобарона брав участь сам Ілля Ківа й оперативники відділу боротьби з організованою злочинністю управління карного розшуку Києва, які 15 квітня відзначають своє професійне свято. Зазначимо, що Вальдемар раніше був судимий за незаконне розповсюдження наркотиків, за що відбував тюремний термін. Також Володарський підозрювався у вивезенні з України в Ізраїль секс-рабинь.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...