На Харківщині живцем спалили чоловіка (фото)

Спочатку нещасного жорстоко побили металевою палицею.
Чоловіка спалили у власному погребі. Ілюстрація: РБК.

В одному з сіл Лозівського району Харківської області живцем спалили чоловіка. Про це 30 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Увечері житель сусіднього села, чоловік 1993 року народження зайшов до господаря будинку і побив його металевою палицею. Потім він виніс свою жертву у двір і кинув до погребу. Споруду він облив легкозаймистою речовиною і підпалив її. Господар будинку помер від опікового шоку.

Злочинець був затриманий через добу в порядку ст. 208 КК України. Також йому пред'явлено підозру в скоєнні злочину п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...