На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих (відео)

Уламки літака були знайдені в 1,5 км від узбережжя в районі Сочі на глибині 50-70 метрів.

На місці авіакатастрофи. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін доручив прем'єр-міністру Дмитру Медведєву сформувати і очолити державну комісію з розслідування катастрофи літака Ту-154 в Чорному морі. Про це йдеться в повідомленні Кремля, передають Патріоти України.

Літак Міністерства оборони Росії Ту-154, на борту якого знаходилися 84 пасажири і вісім членів екіпажу, вилетів з аеропорту Адлера 25 грудня і зазнав аварії в акваторії Чорного моря після семи хвилин польоту.

За даними Міноборони, уламки літака були знайдені в 1,5 км від узбережжя в районі Сочі на глибині 50-70 метрів. Серед загиблих - по три співробітника Першого каналу, НТВ та телеканалу "Звезда".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...