На місці вбивства Аміни Окуєвої знайшли російські патрони (фото)

Силовики здивовані знахідкою, оскільки місце злочину було "відпрацьовано по-повній".

Авто, в якому було вбито Аміну Окуєву. Фото: соцмережі.

Через вісім днів на місці вбивства Аміни Окуєвої у смт Глеваха, що на Київщині, журналісти виявили патрони російського виробництва. Як повідомляє "Обозреватель", знахідку передали правоохоронцям. Новину передають Патріоти України.

Також слідчі знайшли автомат, з якого був розстріляний автомобіль добровольців АТО Аміни Окуєвої та її чоловіка Адама Осмаєва. Оперативники Васильківського відділу поліції вилучили з місця розстрілу автомобіля три холості патрони, два з яких були відстріляні.

На двох патронах можна прочитати маркування – 7,62х39 Wolf Blanc. В інтернет-магазинах в описі до товару зазначено, що країною-виробником є Росія. Силовики здивовані знахідкою, оскільки місце злочину було "відпрацьовано по-повній". Цілком ймовірно, що патрони хтось підкинув.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...