На одній з АЕС у Росії сталася аварія

Місцеві жителі Білоярська зранку чули гучний протяжний шум.

Ілюстрація:http://pravdaurfo.ru/

На енергоблоці Білоярської АЕС у РФ сталася аварія, яку спричинило коротке замикання на турбогенераторі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на RBC.

В результаті аварії була знижена потужність одного з енергоблоків. Повідомляється, що на третьому енергоблоці АЕС сталося коротке замикання на одному з трьох турбогенераторів.

Потужність енергоблоку знизили з 619 МВт до 402 МВт. "Після відключення від енергосистеми турбогенератора номер 4 в роботі залишаються турбогенератори номер 5 і 6. Енергоблок продовжує роботу на рівні 66% від номінальної потужності", - йдеться в офіційному повідомленні підприємства.

Також повідомляється, що місцеві жителі зранку чули гучний протяжний шум.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...