На окупованому Донбасі для майбутнього призову переписують всіх 18-річних хлопців

Глави місцевих та районних "адміністрацій "Л-ДНР" отримали розпорядження щодо підготовки й проведення заходів з постановки громадян на військовий облік.
Російські найманці. Ілюстрація: соцмережі.

Російське командування на Донбасі вживає заходів з покриття некомплекту особового складу, зокрема, за рахунок призову на військову службу молоді з числа місцевого населення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Повідомляється, що глави місцевих та районних "адміністрацій "Л-ДНР" отримали розпорядження щодо підготовки й проведення заходів з постановки громадян 2001 року народження на військовий облік у 2018 році.

"Зокрема, у період з 28 серпня до 25 грудня 2017 року керівники "адміністрацій" зобов'язані розробити та узгодити проект плану на проведення постановки громадян на військовий облік та узгодити перелік органів місцевого самоврядування", на які покладено завдання з ведення військового обліку", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...