На підбитий ворожий танк можна дивитися нескінченно: Волонтери показали, як БПЛА допомагають коригувати вогонь на Донбасі (відео)

​За допомогою безпілотників українські військові точно визначають місцезнаходження техніки окупантів.

Скрін відео

Один короткий політ БПЛА допомагає розвідникам на Донбасі давати гідну відсіч бойовикам, зокрема, у знешкодженні техніки противника. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомили волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

"Також БПЛА допомагає коригувати вогонь "ввічливої відповіді" "ввічливим людям". Уважні глядачі на цій відеонарізці можуть побачити результат подібного коригування. Підбитий ворожий танк – одна з речей, на котру можна дивитися нескінченно", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...