"На Росію впаде гнів Божий. Злочинна імперія довго існувати не зможе", - український капелан

РФ складається із зібрання захоплених, анексованих малих народів, які не є монолітом, тому її неминуче чекає розпад.

Ілюстрація:euromaidanpress

Священик Української греко-католицької церкви Микола Мединський ("Залізняк") вважає, що рано чи пізно на Росію впаде гнів Божий і вона припинить своє існування. Таку думку він висловив в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"І, повірте, на них впаде гнів Божий. Господь довготерплячий. Він дуже довго чекав падіння Содому і Гоморри. Але коли (скажу, жартома) терпіння Боже луснуло - сірка і попіл. Мало не здалося. Подібне буде і тут. Я впевнений в тому, що злочинна імперія довго існувати не зможе", - говорить він.

При цьому Мединський нагадує, що в 1988 році ніхто не міг сподіватися на те, що впаде СРСР.

"Але що відбулося? Будь-яка сила людська таке здолати не може. Але силі Божій перепон не буває. І ця могутня імперія зла розсипалася – якось тихо, непомітно. Осіла і попіл розійшовся", - пояснює він.

На думку капелана, така доля чекає і Російську Федерацію, додаючи, що вона складається із зібрання захоплених, анексованих малих народів.

"Вони не є монолітом. А будь-що, що не є монолітом і з'єднане в одне ціле за допомогою штучного клею, рано чи пізно втрачає свої властивості.

І кара Божа буде. Якою вона буде – побачимо. Але правда Божа зганьблена бути не може. І те, що вони століттями намагаються з брехні зробити правду, перефарбувати, вибілити, лукавити та брехати – навіть у житті церкви – безкарно не пройде. Нещодавній Вселенський Всеправославний Собор це підтвердив, коли там на російську церкву фактично була накладена анафема...", - пояснив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...