На станції Ізюм: СБУ спіймала диверсанта, який заклав вибухівку під залізничні колії (відео)

За винагороду у п'ятнадцять тисяч доларів США зловмисник погодився підірвати під'їзні шляхи на Харківщині.

Закладена диверсантом вибухівка. Фото: прес-служба СБУ

На Харківщині після закладання вибухівки під залізничні колії, якими регулярно перевозиться військова техніка Збройних сил України, співробітники Служби безпеки України затримали диверсанта терористичної організації "ДНР". Про це повідомляє прес-центр СБУ, інформують Патріоти України.

Місцевого мешканця у січні 2016 року завербували представники т.зв. "МГБ ДНР". За винагороду у п'ятнадцять тисяч доларів США він погодився підірвати під'їзні шляхи на станції Ізюм.

Співробітники спецслужби затримали диверсанта після закладання під колії двох вибухових пристроїв. Для їх виготовлення були використані великокаліберний артилерійський снаряд та два кілограми пластиду. За оперативною інформацією, наступним об'єктом для здійснення диверсійного акту терористи обрали одну з гідротехнічних споруд Харківщини.

Слідчими СБ України відкрито кримінальне провадження за ст. 113 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших спільників терористів у Харківській області

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...