На технічні рідини їм також треба рецепт видавати?: Компанія росіян випила антифриз та померла

Один із загиблих знайшов на звалищі п'ятилітрову каністру з червоною рідиною. Він пив її сам та пригостив друзів.
Російським алкоголікам байдуже, що пити. Фото: from-ua.com.

В Єврейському автономному округу, що в Російській Федерації, четверо людей померли після розпиття п'ятилітрової каністри з антифризом. Її виявили на смітнику. Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Як розповів представник Слідчого комітету Росії, один із чоловіків вирішив пригостити знайденим друзів. Разом з приятелями він випив усю рідину з каністри.

«Один із загиблих працював у сфері утилізації сміття на полігоні побутових відходів. Він знайшов на звалищі п'ятилітрову каністру з червоною рідиною. Чоловік випив трішки рідини й дійшов висновку, що її можна пити замість алкоголю. Каністру він приніс додому. Протягом наступних двох днів він з друзями розпити вміст каністри», - сказали в СК РФ.

Після розпиття рідини усім учасникам гулянки стало зле. Вони відчували нудоту, слабкість, погано дихали. Двох доставили до лікарні в село Ленінське. Однак втручання лікарів не допомогло – вони померли. Ще двоє людей померли вдома. Експерти пізніше встановили, що всі померлі пили антифриз.

Наразі російські слідчі з'ясовують усі обставини події, а також перевіряють наявність у подіях ознак злочинів, передбачених частиною 1 статті 238 Кримінального кодексу Російської Федерації (надання послуг, не відповідають вимогам безпеки життя або здоров'я споживачів), частиною 1 статті 105 КК РФ (вбивство), частиною 4 статті 111 КК РФ (спричинення тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило по необережності смерть).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...