На території Запорізької АЕС при сприянні Пентагону розпочалися антитерористичні навчання

На час проведення навчань силовики можуть обмежувати пересування громадян і транспортних засобів в межах санітарно-захисної зони навколо ЗАЕС.

Запорізька АЕС. Ілюстрація:112 Україна

На Запорізькій АЕС почалися тактико-спеціальні навчання антитерористичного спрямування. Про це повідомляє прес-служба підприємства, передають Патріоти України.

До проведення навчань залучені представники Агентства зменшення загроз Міноборони США, СБУ, поліції, ДСНС, Національної гвардії, Держприкордонслужби, міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Держатомрегулювання України, ДП "НАЕК" Енергоатом ", керівництво Запорізької ОДА, Енергодарського міськвиконкому, керівництво ВП ЗАЕС, служба фізичного захисту і загін відомчої воєнізованої охорони.

Навчання проводяться за темою "Реагування сил учасників об'єктового плану взаємодії у разі здійснення ряду диверсій на території Кам'янка-Дніпровського району Запорізької області, в м. Енергодар І на об'єкті ВП "Запорізька АЕС". Вони триватимуть до 6 жовтня.

На час проведення навчань силовики можуть обмежувати пересування громадян і транспортних засобів в межах санітарно-захисної зони навколо Запорізької АЕС. Відпрацьовуватимуться практичні дії по нейтралізації умовних терористів і диверсантів. Обов'язкова наявність документів, що засвідчують особу, для громадян в зонах обмеження доступу і в санітарно-захисній зоні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...