​На цвинтарі Бердичіва знайдений 19-річний хлопець, якого викрадачі намагалися спалити живцем

Потерпілого прооперували. 19-річного хлопця, тіло якого було спалено наполовину, до міськлікарні Бердичева привезли в ніч на 29 лютого. Хлопець був викрадений близько третьої години ночі і вивезений на кладовищі.

Начальник поліції Бердичева Роман Зайцев

Медики діагностували у хлопця 40% опіків тіла, у хлопця згоріли руки, живіт, грудна клітка і передня частина стегон. Щоб добити свою жертву остаточно, його заштовхали в машину і кинули туди запалений сірник, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Начальник поліції Бердичева Роман Зайцев коментуючи подію пояснив, що в цій справі не все так однозначно.

Як виявилося, не зважаючи на молоді роки потерпілого, він вже мав судимість за шахрайство.

"За минулий рік по ньому є 19 епізодів, за 2014 - 21. За нашою версією звірство, що трапилося на кладовищі - якраз результат кримінальних розборок". - повідомив пан Зайцев.

Керівник місцевої поліції не став розкривати всі деталі, але зазначив, що особи злочинців вже встановлені.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...