На Уралі невідомі здійснили озброєний напад на хімзавод, є поранені

Інцидент стався на території Красноуральського хімічного заводу.

Ілюстрація:http://glavcom.ua/

Невідомі озброєні люди спробували проникнути на територію Красноуральского хімзаводу і поранили охоронців. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах, зазначають Патріоти України.

Керівник прес-служби ГУ МВС РФ по Свердловській області Валерій Горєлих підтвердив, що в ніч на п'ятницю невідомі спробували проникнути на територію заводу.

"На охорону Красноуральского хімзаводу напали, там є різні травми, в тому числі і вогнепальні. Люди, які охороняли це підприємство, були без зброї, і коли помітили проникнення на територію заводу, спробували їх (нападників) затримати, але ті скористалися зброєю і заподіяли охороні вогнепальні та інші поранення. Зараз всі троє знаходяться в лікарні, лікарі надають їм допомогу", - уточнив він.

Троє постраждалих були госпіталізовані. Зараз лікарі надають необхідну медичну допомогу.

За даним фактом слідчі органи поліції порушили кримінальну справу за ч.3 ст.111 КК РФ (спричинення тяжкої шкоди здоров'ю).

Разом з тим Горєлих спростував дані деяких ЗМІ про те, що на заводі зберігається велика кількість тротилу.

"Це не відповідає дійсності. Підприємство вже давно знаходиться в стані банкрутства, воно не функціонує. Там відключено електрику та опалення. На території підприємства розміром 3 на 5 км вибухових речовин немає", - підкреслив він.

Розслідування злочину перебуває на контролі у керівництва регіонального поліцейського главку. "На причетність до нападу сищики карного розшуку відпрацьовують раніше судимих осіб, непрацюючих нероб, і схильних до такого роду протиправних діянь", - додав Горєлих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...