На вечір у ЗСУ нові втрати. Ворог атакує на Маріупольському напрямку (відео)

Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російські терористи використовували поблизу Широкиного, Гнутового та Водяного.

Наслідки обстрілів у Водяному. Фото: Depo.ua.

У неділю в зоні проведення АТО поранено трьох українських військових, з початку доби зафіксовано понад 30 обстрілів, найбільше - у напрямку Маріуполя. Про це станом на 18:00 повідомили у прес-центрі штабу АТО, передають Патріоти України.

"На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь по укріпленнях неподалік Мар'їнки зі стрілецької зброї, гранатометів, а згодом долучив 82 мм міномети і танк", - повідомили у штабі. Також гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російські терористи використовували поблизу Широкиного, Гнутового та Водяного.

На Донецькому напрямку під Авдіївкою для обстрілів позицій сил АТО бойовики використовували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру, гранатомети різних систем, а згодом 82 мм міномети. Під Новотроїцьким вогонь вів снайпер, поруч Зайцевого - БМП, опорні пункти в районі Луганського обстрілювались з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, а з гранатометів позиції неподалік Майорська. На Луганському напрямку по укріпленнях сил АТО біля Валуйського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...