На замітку "ватникам": За гасла "КримНаш" в Україні можна потрапити до в'язниці

Громадяни України, які називають Крим російським, можуть бути покарані штрафом у розмірі від 300 до 500 неоподатковуваних прожиткових мінімумів або позбавленням волі терміном до двох років.

Віктор Балога. Фото: transkarpathianews.net.

Народний депутат України Віктор Балога зареєстрував законопроект щодо внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності за публічне заперечення окупації Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Сам Балога пояснив, що мета законопроекту - захист національних інтересів України, недопущення випадків публічного ігнорування суверенітету України. "Проектом передбачається внести зміни до закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", визначивши протиправність публічного заперечення тимчасової окупації Російською Федерацією частини території України - Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, виготовлення та розповсюдження матеріалів з таким запереченням ", - йдеться в повідомленні прес-служби партії "Єдиний центр", яку очолює Балога.

Громадяни України, які називають Крим російським, можуть бути покарані штрафом у розмірі від 300 до 500 неоподатковуваних прожиткових мінімумів або позбавленням волі терміном до двох років. На думку автора, прийняття законопроекту створить додаткові гарантії припинення та попередження порушень територіальної цілісності та державного суверенітету України з боку РФ, консолідує зусилля України та світової спільноти щодо протидії агресії Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...