На зло окупантам: У Севастополі на всенічній службі читали Євангеліє українською мовою

Парафіяни зазначають, що в цю ніч разом з уповноваженими правоохоронцями в церквах знаходилися "козаки з нагайками".

Покровський собор у Севастополі. Фото: tonkosti.ru.

На пасхальній всенічній службі в Севастополі в Покровському соборі читали Євангеліє українською, російською та грецькою мовами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Бажаючі освятити паски, традиційно прийшли до Покровського собору, вздовж вулиці Велика Морська утворився струмок зі свічок. У ніч на неділю охорони і представників поліції на вулицях міста було небагато, зауважують очевидці. Парафіяни зазначають, що в цю ніч разом з уповноваженими правоохоронцями в церквах знаходилися "козаки з нагайками".

Православні храми і церковні громади Криму і Севастополя підкорюються Київській митрополії Московського патріархату. Представникіи Київського патріархату після анексії півострова піддані тиску з боку російської влади Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...