​На зоні долікують: Адвокат з Одеси розрядив пістолет в "гопників", котрі вирішили провчити миршавого інтелігента

Забіяки явно не сподівалися на такий поворот справи, коли «наїхали» на дідугана з гарними манерами.

Увечері 8 лютого в центральному районі Одеси сталася стрілянина між співробітником юридичної фірми і групою хуліганів. Про це повідомляє прес-служба Приморського РВ поліції, зазначаюь Патріоти України з посиланням on.od.ua.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів співробітники поліції встановили, що біля однієї з юридичних компаній виник конфлікт між групою осіб. З'ясувалося, що один із зловмисників заліз на дах юридичної фірми і став шкодити майно. 62-річний працівник адвокатської компанії зробив зауваження хулігану, в ході чого юристу стали погрожувати фізичною розправою. В результаті чоловік дістав травматичний пістолет калібру 9 мм і відкрив вогонь по покидьку, що насідав на нього.

Пізніше потерпілий з пораненнями грудної клітини, стегна і плеча був доставлений в лікарню.

З місця події вилучено 7 гільз від патронів травматичної дії і пристрій для відстрілу гумовими кулями травматичної дії «ПМРФ».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...