США постраждало від потужних торнадо, є загиблі: опубліковані фото і відео​

Стихія знову руйнує США.

Торнадо. Фото: twitter.com

Протягом тижня на південь США постраждав выд потужних торнадо, в результаті чого загинули 26 людей. Зокрема, в передмістях Далласа в штаті Техас загинули як мінімум вісім чоловік -п'ятеро загинули на автостраді поблизу міста Гарланд, а ще три тіла були виявлені в сусідніх містах, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Крім цього, місцева влада заявляє, що на Техас і Оклахомe насувається "небувала" заметіль, яка може принести до 40 сантиметрів снігу. У Техасі торнадо заподіяв серйозні руйнування - в багатьох місцях зруйновані будинки і церкви, повалені дерева. Жителів закликають не виходити з дому. У Гарланді всі міські ліхтарі й освітлення на автостраді не працюють, передає видання "Dallas News".

Пастор церкви в місті Гленн-Хайтс, що на південь від Далласа, Кевін Тейлор розповів в інтерв'ю радіостанції WFAA, що був усередині будівлі церкви, коли вона потрапила під торнадо: "Двері стали вигинатися всередину, і тут я зрозумів, що скло зараз розіб'ється і уламки полетять мені в обличчя. І побіг углиб будівлі, але через пару метрів будівля зруйнувалоася, і все впало на мене ".

У районі Далласа не менше 30 тисяч людей залишилися без електрики, в деяких місцях пошкоджені газопроводи. У штаті Міссісіпі, який постраждав від 20 торнадо, загинули 10 людей, в Теннессі - шестеро, в штатах Арканзас і Алабама - по одній людині.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...