"Надели мешок на голову, затолкали в машину и увезли": У Луганську серед білого дня викрали людину (фото)

Цивільне населення ОРДЛО знаходиться в найбільш складній ситуації, оскільки, на відміну від військових і журналістів, їх навіть не включають в списки обміну.
У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Терористи так званої "Луганській народної республіки" серед білого дня викрали молоду людину, надівши йому на голову мішок і заштовхавши в автомобіль. Про це повідомив журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, до нього звернулася жінка з проханням допомогти знайти племінника, якого викрала "МГБ ЛНР" ще 3 тижні тому. Ось як вона описала подію: "30.06.17 около 16:00 возле парковки Прометей, район Макдональдс, в Луганске был похищен Сагайдак Роман, 1987 года рождения, уроженец г. Краснодон Луганской области. Мой племянник направлялся к машине. В это время подъехала другая машина, из которой выскочили люди в военной форме, одели мешок на голову племянника, затолкали в машину и увезли.

На следующий день приходили люди к его родителям с обыском, которые представились что из "МГБ". Но в дальнейшем при обращении моей сестры и её мужа в эту организацию, там ответили, что никто ничего не знает, а в списках задержанных якобы не значится. Намекнули только, что он может быть в отделе внутренней безопасности "МГБ", который подчиняется только Москве".

Казанський зазначив, що цивільне населення ОРДЛО знаходиться в найбільш складній ситуації, оскільки, на відміну від військових і журналістів, їх навіть не включають в списки обміну. Родичі викрадених місяцями ходять і оббивають пороги "МВС", "МГБ", комендатур і інших бандитських установ, намагаючись знайти хоч якісь кінці. Журналіст порадив жителям окупованих територій виїжджати звідти, адже викрадення можуть тривати і далі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...