"Нагорода знайшла "героя": Російського військового знайшли мертвим у Вірменії

За розповідями очевидців, чоловік помер в результаті ножового поранення, отриманого в бійці.

Російська військова база в Гюмрі. Фото: Вікіпедія.

Тіло чоловіка в формі російського військовослужбовця виявлено в суботу в місті Гюмрі у Вірменії. Імовірно, це зниклий контрактник Дмитро Лапа, повідомив прокурор Ширакського області Карен Габрієлян російському пропагандистьському ЗМІ Sputnik. Новину передають Патріоти України.

“За попередніми даними, загиблий військовослужбовець-контрактник Дмитро Лапа”, – сказав Габрієлян. За розповідями очевидців, чоловік помер в результаті ножового поранення, отриманого в бійці.

Обставини смерті з’ясовуються. На місці події працюють криміналісти. У місті Гюмрі на півночі Вірменії розгорнута 102-а російська військова база, яка несе бойове чергування в рамках Об’єднаної системи ППО СНД. РФ і Вірменія 20 серпня 2010 роки продовжили до 2044 року термін дії договору про розміщення бази. Нагадаємо, про зникнення російського військового Шіракське обласне управління поліції Вірменії повідомило вісімнадцятого квітня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...