"Найбільше я боюся прилетіти до Криму і в аеропорту побачити російський прапор", - найкраща гімнастка України

Ганна Різатдінова нагадала не тільки про війну та анексію Криму, але й про традиційне змагання між українською та російською спортивними школами.

Ганна Різатдінова. Фото: spektrnews.in.ua.

Бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 Ганна Різатдінова не приховує, що їй боляче визнавати окупацію Росією її рідного Криму. Краща гімнастка України зізналася, що найбільше її лякають прапори РФ на окупованому півострові, коли вона повертається додому, передають Патріоти України.

"Для моєї мами і моєї сім'ї важливо, що кримська школа не закрилася. Дітки тренуються, виступають, нехай і за Росію. Найбільше я боюся прилетіти до Криму і в аеропорту побачити російський прапор. Для мене це боляче, тому що з Росією ми змагаємося досить давно, ще до того, як все почалося в нашій країні. У спорті змагалися дві школи - російська й українська. Тому для мене це найскладніший момент", - сказала Ганна в ефірі каналу "1+1".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...