Найгарячіше було на околицях Горлівки, у Зайцевому: карта АТО від 31 січня 2016

Обстріли противника, у тому числі снайперські, на цій ділянці фронту розпочалися у другій половині доби і тривали більше 6 годин.

Російські бойовики. Фото: www.0642.ua.

Російсько-терористичні війська протягом доби 30 січня неодноразово застосовували важке озброєння, також по позиціях ЗСУ працювали ворожі снайпери. Про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

"Луганський напрямок. Учора ввечері противник обстріляв із мінометів калібром 120 мм наші позиції поблизу Станиці Луганської. Окрім цього, ворог порушував також режим тиші поблизу селища Трьохізбенка.

На Донецькому напрямку противник порушував режим тиші на Світлодарській дузі, північніше Горлівки, а також у районі Донецького аеропорту. При цьому НЗФ використовували важке озброєння, зокрема 82- та 120-мм міномети. Це сталося в Луганському, Майорську та Зайцевому.

Саме північні передмістя окупованої Горлівки вчора стали найбільш активною зоною бойових дій по всьому району проведення АТО. Обстріли противника, у тому числі снайперські, на цій ділянці фронту розпочалися у другій половині доби і тривали більше 6 годин.

На Маріупольському напрямку противник порушував режим тиші по всій ділянці фронту. Зокрема, у Красногорівці двічі працювали ворожі снайпери. Окрім цього, ворог обстрілював наші позиції у Мар'їнці, Широкиному та Новотроїцькому. Реагуючи на ці провокації, сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь", - розповів Мотузяник.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...