Найкращий інноваційний стенд іноземної компанії: "Укроборонпром" зробив фурор на виставці сил спеціального призначення SOFEX 2016

Нові розробки українського оборонпрому привернули особливу увагу Йорданського Короля Абдалли ІІ бін аль-Хусейна.

Українська експозиція на виставці зацікавила короля Йорданії. Фото: прес-служба "Укроборонпром"

Українська експозиція на міжнародній виставці сил спеціального призначення SOFEX 2016 перемогла у номінації «Найкращий іноваційний стенд іноземної компанії». Як повідомляється на сайті Укроборонпрому, нові розробки привернули особливу увагу Йорданського Короля Абдалли ІІ бін аль-Хусейна, передають Патріоти України з посиланням на Громадське ТБ.

Зокрема, інноваційна повнопривідна бойова броньована машина «Дозор-Б» із бойовим модулем «Блік-2М», бойові модулі «Дуплет», «Кастет» та «Штурм БМ-3М», гармати ЗТМ-1 та ЗТМ-2, танковий багатопаливний двигун 6ТД-3.

«Йорданський монарх особливо відзначив перспективний бойовий модуль «Дуплет», розроблений ДП «Житомирський бронетанковий завод». Схвальні відгуки йорданської сторони були адресовані бойовому модулю «Кастет».

Спеціально для презентації на виставці його встановили на модернізовану бойову машину CVR (T) «Скорпіон» Йорданських Збройних Сил. Установка українського бойового модуля в рази підвищила вогневу міць бронемашини і дозволила вражати сучасну бронетехніку, танки і низьколітаючі цілі», - йдеться у повідомленні.

Виставка SOFEX заснована у 1996 році його величністю Королем Йорданського Хашимітського Королівства Абдаллою ІІ бін аль-Хусейном. Захід проходить кожні два роки у місті Амман і збирає велику кількість представників як з приватного, так і з державного сектору багатьох країн світу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...