Найкращий важковаговик планети: Олександр Усик очолив престижний боксерський рейтинг

Український боксер потрапив на верхню сходинку топ-10 авторитетного видання ESPN.

Олександр Усик. Фото:fakty.ictv

Український боксер, чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик названий кращим важковаговиком планети. Таке почесне звання Усіку присвоїв авторитетний оглядач ESPN Ден Рафаель, який вважається одним з провідних аналітиків у світі боксу, передають Патріоти України.

Рафаель опублікував рейтинг з 10 діючих боксерів, які виступають у важкій вазі, який очолив Усик. Експерт назвав "односторонньою" перемогу Усика над Марко Хуком в чвертьфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Слід відзначити, що майбутній опонент Усика Майріс Бріедіс опинився на третій позиції рейтингу ESPN. На другому місці опинився російський боксер Мурат Гассієв.

На четвертий рядок рейтингу потрапив поляк Кшиштоф Гловацький, якому Усик завдав єдиної поразки в профі-кар'єрі. У п'ятірку кращих важкоатлетів потрапив також кубинець Юніер Дортікос.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...