Найоптимальніша кандидатура? Чиновник часів Януковича розроблятиме закон про блокування сайтів (документ)

Відповідний законопроект має бути внесений на розгляд Кабміну до 20 квітня.

Законопроект слід подати на розгляд Кабміну до 20 квітня. Ілюстрація:Exclusive Style

Міністерство внутрішніх справ доручило розробку законопроекту про блокування інтернет-сайтів департаменту формування політики щодо підконтрольних міністру органів влади та моніторингу. Департаментом керує колишній заступник міністра внутрішніх справ - начальник головного слідчого управління Василь Бондар. Про це повідомляють Українські Новини, передають Патріоти України.

У свою чергу Кабінет Міністрів у своїй відповіді на запит агентства повідомив, що відповідний законопроект МВС повинен внести на розгляд Кабміну до 20 квітня.

Бондар працював заступником міністра МВС - начальником Головного слідчого управління в 2006-2007 роках в уряді Віктора Януковича.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...