"Наличие паспорта "ДНР" не канает. Лафа закончилась": Кремль смертельно образив власників "документів" ОРДЛО

З 23 травня жителів окупованого Донбасу з їх "паспортами Л/ДНР" у Росії прирівняли до українців.

Ілюстрація:styler.rbc.ua

З 23 травня жителів окупованих територій Донбасу з паспортами "Л/ДНР" в Росії зрівняли в правах з українцями - міграційна служба РФ більше не подовжує перебування в країні жителям ОРДЛО. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook колишній донецький журналіст Олег Ізмайлов, росіяни заявляють адептам "русского мира", що в Донбасі немає війни, а їхні паспорти "республік" - українські документи. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

"І об цю фразу розбиваються всі романтичні почуття росіян Донбасу, які чомусь мріяли, що їм як росіянам, як представникам постраждалої за "русскій мір" сторони буде поступка і знижка", - написав Ізмайлов.

За його даними, з 23 травня жителі Донецька і Луганська в Росії, які уявляли себе надлюдьми, мають прав не більше, ніж звичайні українці. "Наявність паспорта ДНР не канає, він йде документом України. Лафа закінчилася ", - резюмував Ізмайлов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...