Налили солярки, підпалили: На Полтавщині вандали поглумилися над пам'ятником героям АТО

​Ветерани АТО у Кременчуці неодноразово вимагали встановити відеокамеру біля меморіального знака.

Пам'ятник героям АТО у Кременчуці. Фото:http://www.segodnya.ua/

У Кременчуці Полтавської області в ніч на 2 серпня невідомі підпалили меморіальний знак героям АТО в парку Ювілейний. Про це повідомила прес-офіцер міськвідділу поліції Анна Васенко, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Хтось біля меморіального знака налив солярки і підпалив. Пам'ятник покритий кіптявою. Інших пошкоджень немає", - розповіла вона. Також відомо, що раніше на алеї героїв АТО невідомі вкрали туї та квіти.

За словами Васенко, комунальні служби вже відмили спаплюжений пам'ятник, зараз тривають слідчі дії.

У свою чергу учасник АТО, екс-начальник Департаменту соцзахисту населення Володимир Поляков звинуватив в нарузі над меморіалом мера міста Віталія Малецького.

"Мер Кременчука Віталій Малецький у властивій йому манері пообіцяв і не встановив камери відеоспостереження біля пам'ятника воїнам АТО і сьогодні вночі він був осквернений. Відповідну обіцянку мер давав на апаратній нараді в травні 2017 року.

Я тоді як начальник Департаменту соцзахисту населення розповідав, що на алеї героїв АТО невідомі вкрали туї та квіти. Тоді мер Кременчука Віталій Малецький заявив, що вже дав доручення на установку відеокамер. Також він пообіцяв, що цей район посилено патрулюватиме поліція", - обурився Поляков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...