"Написали рапорти усією ротою": Військові РФ на Донбасі масово звільняються, - розвідка

Для з'ясування причин масового звільнення військовослужбовців і виправлення ситуації в полк прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

Російські військові на Донбасі. Фото: uapress.info.

Серед російських військовослужбовців, які перебувають на окупованому Донбасі для підтримки бойовиків самопроголошених "ДНР" і "ЛНР", відбувається масове звільнення. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, 12 травня рапорти на звільнення з військової служби подав весь особовий склад 5 мотострілецької роти на чолі з командиром роти 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (АК).

13 травня за спробу командира полку полковника ЗС РФ Д. Бондарева перешкодити звільненню і загрози оформити звільнення "по дискредитації" він був побитий підлеглими. Для з'ясування причин масового звільнення військовослужбовців і виправлення ситуації в полк прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

"11-13 травня цього року відмовилися від несення бойового чергування і написали рапорти на звільнення з військової служби п'ять військовослужбовців 3-го мотострілецького батальйону (Шестаков Андрій Олександрович, Тимофєєв Максим Андрійович, Кіл Денис Володимирович, Іванов Віталій Юрійович, Делейчук Максим Анатолійович), два - мінометної батареї (Грішнов Віктор Олексійович, Донов Андрій Олександрович) і чотири - вогнеметної роти 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК ", - передає розвідка.

Також наголошується, що обурення російських військовослужбовців 7 омсбр викликали чергові грошові побори "на закупівлю фарби для поновлення камуфляжу бойових машин" і подарунок для командувача корпусом генерал-майора Є. Никифорова в зв'язку з закінченням терміну його перебування на Донбасі і поверненням до Росії.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...