Нардеп Береза розповів подробиці інциденту з підпалом його будинку

Народний обранець спростовує інформацію про те, що він нібито особисто причетний до побиття затриманого.

Юрій Береза. Фото:Високий Замок

Чоловік, який був затриманий при спробі підпалити будинок народного депутата Юрія Берези в селищі Чумаки Дніпропетровської області, за кілька днів до інциденту втік з лікарні. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив сам нардеп, передають Патріоти України.

"Досить цікава ситуація з цією людиною. Він вважається божевільним, він у лікарні постійно. На початку червня цей чоловік пропав і з'явився тільки через 3-4 дні біля мого будинку. Наслідки дії кінологів, - ця людина перебувала біля будинку, переховувався десь два дні. У мене велике питання: це божевільний взагалі? Чи це та людина, яка ідентифікується?" - повідомив Береза.

Також нардеп спростовує інформацію про те, що він нібито особисто причетний до побиття затриманого.

"Я практично з ним не говорив. Я повернувся о 4 годині, а в 2 він був затриманий. Коли я повернувся, охоронцям сказав, щоб викликали поліцію і передали його їм", - сказав Береза, зазначивши, що добре володіє зброєю і якби він був біля будинку в момент підпалу, ситуація могла скластися інакше.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...