"Мы с женой строили его сами": У Харкові невідомі підпалили будинок лідера "Східного корпусу"

На думку потерпілого, до інциденту причетні ті, кого він колись вчив і вважав побратимами.

Невідомі підпалили будинок вночі. Фото: скріншот з відео.

На Харківщині підпалили будинок лідера патріотичної організації «Східний корпус» Ігоря Пушкарьова. Відео він виклав в Facebook, передають Патріоти України.

На думку потерпілого, до інциденту причетні ті, кого він колись вчив і вважав побратимами. Відповідаючи на запитання одного з коментаторів відео про те, чого від нього хочуть палії, Пушкарьов припустив, що його думка тепер сильно відрізняється від думки колишніх підопічних.

«Так вони і від себе не знають, чого хотіти. Напевно, кепка не так сидить. А по факту, моя думка сильно відрізняється від їх власної. Ось і впливають. Як можуть», - написав він.

Громадський рух «Східний корпус» було створено в Харкові в березні 2014 року. Основною ідеєю руху задекларовані протидія сепаратизму і допомога українським збройним силам. Ігор Пушкарьов став головою організації в березні 2018 року.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...