Нардеп від БПП працює над візитом Ле Пен в Україну і зону АТО зокрема

Ірина Фріз вважає, що французькому політику не вистачає інформації про те, хто насправді винен у проблемах в Європі.

Марін Ле Пен. Фото: ruscur.ru.

Після візиту в Україну лідер партії "Національний фронт", кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен змінить свою риторику щодо анексії Криму, написала народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Ірина Фриз в Facebook, передають Патріоти України.

"Як член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція, я готова організувати візит пані Ле Пен в Україну для того, щоб вона на власні очі побачила ситуацію в країні та здійснила візит на схід в зону АТО для того, щоб побачити наслідки «руського миру». Я переконана, що пані Ле Пен, незважаючи на трансляцію російської риторики щодо України, є патріоткою Франції. І я переконана в тому, що завдяки візиту в Україну вона змінить свою риторику", - написала нардеп.

"Незважаючи на те, що пані Ле Пен відкрито фінансується та має кредитну лінію від Росії, гадаю що їй не вистачає зовнішньополітичного досвіду та інформації для того, щоб оцінити ситуацію, що склалася в Україні та російську політику на пострадянському просторі.

Міграційна проблема, що лежить в основі передвиборчої програми Ле Пен, була створена саме через втручання Росії в сирійський конфлікт та бомбардування Кремлем населенних пунктів. Тож Ле Пен, на жаль, не досить розуміє роль Росії у кризових явищах в самій Франції", - додала Фріз.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...