Нардеп від "Народного фронту" розповів, як Кремль валить Порошенка

Росія хоче добитися дострокових виборів, у ході яких вона спробує завести до Верховної Ради якомога більше прихильників «русского мира».
Кремль хоче дестабілізувати спочатку Верховну Раду. Фото: glavnoe.ua.

Народний депутат від «Народного фронту», заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький розповів про плани Кремля з повалення президента України Петра Порошенка, передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

За словами нардепа, зараз дії Кремля спрямовані на дестабілізацію українського парламенту. Так, Росія хоче добитися дострокових виборів, у ході яких вона спробує завести до Верховної Ради якомога більше прихильників «русского мира». Висоцький зазначив, що Кремль уже почав підготовку у цьому напрямку. По Києву, зокрема, уже з'являються певні плакати, у тому числі соціалістів та партії «Успішна країна».

Наступним кроком у плані Путіна стоїть зміна президента України, стверджує Висоцький. Для цього Росія буде намагатися дестабілізувати економічну ситуацію в країні. «Уявіть: лояльні Москві політсили отримують більшість і призначають свого прем'єра, курс якого буде вступати в протиріччя з курсом президента. Це призведе до економічної дестабілізації. Не думаю, що Кремль налаштований на імпічмент Порошенко, думаю, Росія налаштована на його повалення в період нестабільності», - пояснив політик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...