Нардепи-прогульники: Восьмеро "слуг народу" жодного разу не зареєструвалися у Раді протягом березня

В березні на робочому місці, як правило, перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради.

Частина нардепів вважає інші справи важливішими. Ілюстрація: Vlasno.info.

У березні відбулося 12 засідань Ради протягом двох пленарних тижнів. Жодного разу не зареєструвалися у Верховній Раді в березні нардепи Семен Семенченко і Тарас Пастух із "Самопомочі", Євген Бакулін з "Опоблоку", Вячеслав Богуслаєв з групи "Воля народу", позафракційні Євгеній Мураєв та Дмитро Ярош, а також Сергій Клюєв та Олександр Онищенко, яких розшукує українська влада. Про це свідчать результати письмової та електронної реєстрації, передають Патріоти України із посиланням на Комітет виборців України.

"Березень виявився насиченим місяцем у роботі парламенту. За цей час відбулося 12 пленарних засідань Ради, на яких було ухвалено майже півсотні різних законодавчих актів. Серед іншого парламент ухвалив закон, який розблоковує вибори в об’єднаних громадах з різних районів. Попри це на робочому місці, як правило, перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту загалом", – цитують голову Комітету виборців України Олексія Кошеля.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...