Наречена теж "не Попелюшка": Мер Глухова, нащадок козацько-купецького роду Терещенко обвінчався у Володимирському соборі Києва (фото)

Вибір місця невипадковий. Фундатором одного з найкрасивіших храмів Києва були Терещенки.

Весілля Мішеля Терещенка відбулося у Києві. Фото: Главком.

Міський голова Глухова Мішель Терещенко одружився на екс-депутаті Київради Олені Єськіній. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Главком.

Міський голова Глухова, нащадок славетного аристократичного роду Терещенків Мішель Терещенко одружився з колишньою депутаткою Київської облради, головою громадської організації «Кияни для киян» Оленою Єськіною. Також відомо, що наречена зв'язана робочими стосунками із ВО "Свобода" та Юрієм Луценком.

Різниця у віці між молодятами становить 24 роки. 62-річний мер та його 38-річна дружина займалися організацію весілля самостійно, бо, як кажуть, масштабних святкувань не планували. Церемонія вінчання відбулася сьогодні у Києві у Володимирському соборі.

«Володимирський собор будували мої предки. І я не перший представник роду Терещенків, який отримуватиме благословення у цьому храмі. Для нас це - нормально», - пояснював раніше такий вибір храму Мішель Терещенко. Після вінчання молодята з родичами та друзями відправилися святкувати створення нової сім'ї на теплохід.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...