Нарешті: Російській поетесі Астаховій заборонили в'їзд в Україну

Ірина Астахова сама підтвердила свій в’їзд на тимчасово окуповану територію АР Крим через тимчасово закриті пункти пропуску.

Ірина Астахова. Фото: соцмережі.

Російській поетесі Ірині Астаховій на три роки заборонили в'їзд в Україну. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє у четвер речник Держприкордонслужби Олег Слободян, передають Патріоти України.

"Вчора список нев'їздних російських артистів поповнила ще одна особа. Це громадянка РФ, поетеса Ірина Астахова. Її прикордонники виявили в аеропорту Одеси, під час оформлення пасажирів, що слідували до Мінська", – повідомив Слободян.

За його словами, в ході додаткового вивчення підстав перетинання державного кордону Астахова підтвердила в’їзд на тимчасово окуповану територію АР Крим через тимчасово закриті пункти пропуску. "Відповідно до чинного законодавства прийнято рішення про заборону громадянці РФ в’їзд в Україну терміном на 3 роки", – наголошує Слободян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...