​Народний месник за всіх скривджених: У «ЛНР» пограбували супермаркет Плотницького

У місті Краснодон, невідомий зі збоєю обчистив супермаркет «Народний», який належить родині «глави» молодої, і теж «народної», «республіки» Ігорю Плотницькому.

 Cупермаркет «Народний» урочисто відкрили у «віджатому» АТБ наприкінці 2014 рокуПограбування власності Плотницького – супермаркету «Народний» - у Краснодоні відбулося 18 січня 2016 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві інформресурси та соціальні мережі.

Саме в цей день невідомий близько 21.30 проник в адміністративну частину «Народного» і, погрожуючи пістолетом, зажадав від бухгалтера, що знаходився там, негайно відкрити сейф.

Після того, як переляканий службовець виконав цю вимогу, грабіжник вилучив з сейфа 1,2 мільйона російських рублів, а також 500 доларів США і близько 3500 гривень, після чого зник у невідомому напрямку.

Зазначимо, що у так званих «правоохоронних органах ЛНР» в Краснодоні практично єдиною версією події є та, що грабіжник був деякий час тому працівником супермаркету «Народного» (колишнього «АТБ»), якого керівництво звільнило, як це часто буває в терористичній республіці, без виплати зарплати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...