"Нас окружили": Терористи масово втікають з Докучаєвська через "зраду"

Gаніка виникла через чутки серед бойовиків "ДНР" і місцевих жителів про те, що ЗСУ проводять операцію з оточення міста і керівництво "ДНР" планує його "здати".

Ілюстрація:www.unian.ua

У бойовиків в окупованому Докучаєвську почалася паніка через чутки про оточення міста українськими військами. Про це повідомляє група Інформаційний спротив, зазначають Патріоти України.

За даними ІС, паніка виникла в Докучаєвську через чутки серед бойовиків "ДНР" і місцевих жителів про те, що ЗС України проводять операцію з оточення міста і керівництво "ДНР" планує його "здати".

"Співробітники "органів" "ДНР" масово пишуть рапорти про переведення в підрозділи в інших населених пунктах. "Військова комендатура" Докучаєвська отримала вказівку розклеювати по місту оголошення з закликами не панікувати і не сіяти паніку, однак ці оголошення ще більше провокують панічні настрої", - йдеться у зведенні ІС.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...