"Нас сделали живыми мишенями", - захисники Авдіївки про штабні циркуляри

Бійців обурює те, що через мінські домовленості вони не можуть одразу відповідати на агресію з боку росіян, а змушені кілька годин чекати на рішення керівництва.

Наслідки обстрілу Авдіївки. Фото: РБК.

Кошмарний обстріл, під який вчора потрапила Авдіївка (бойовики поливали її в темряві з артсистем 122 мм, поранивши мирну жительку, зруйнувавши житлові будинки і завдавши серйозної шкоди воїнам АТО), в черговий раз підняв гостру проблему про "відповідь", передають Патріоти України. Ось які повідомлення захисників України з'явилися сьогодні вранці в соціальних мережах:

"Ночь прошла не спокойно в Авдеевке, обстрелы с тяжелого не прошли бесследно . К сожалению есть "200" и "300". Бесит одно - ответки не было. Продолжаем быть живыми мишенями. Можем (поздравить) русских курсантов-артиллеристов, с успешной сдачей учебных стрельб".

"Під Авдіївкою цієї ночі був Армагедон... Хлопці "дякують" Пороху за афігєнний його "Мінськ"... що по чотири години чекають "добро" на отвєтку по москалях...Зла вже не вистачає".

"Есть разница, как умереть: героем, сражаясь с врагом, или мучеником - сидя в ямке и тупо ожидая смерти".

Тим часом, окупанти звинувачують в обстрілі ЗСУ. Мовляв, це ті стріляли, а ми-де - білі і пухнасті. Спікер прес-центру штабу АТО Антон Миронович звинувачення окупантів відкидає. Нагадаємо, що за минулу добу бойовики 30 раз обстріляли українські позиції. А після удару по Авдіївці розгорнули гармати в бік Донецька, щоб звинуватити в обстрілі ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...