Наші переможці: Україна посіла третє місце в медальному заліку Паралімпіади

Українські спортсмени завершили свої виступи ще вчора, але могли б втрати своє третє місце, якби збірній США вдалося завоювати ще одну золоту медаль.

Українські паралімпійці. Фото: Депо.

Сьогодні завершилися змагання у всіх дисциплінах Паралімпіади в Ріо. Як повідомляє Depo.Сектор, відзначимо, що українські спортсмени завершили свої виступи ще вчора. Але збірна США ще мала шанси посісти третє місце. Новину передають Патріоти України.

Для цього американцям потрібно було взяти хоча б одну золоту медаль в останній день змагань, чого вони не зуміли зробити. Підсумковий медальний залік Паралімпіади:

Церемонія закриття Паралімпіади відбудеться в ніч з 18 на 19 вересня. Початок о 2.00 за київським часом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...