Наші підкорюють Америку: Vogue назвав джинси українського дизайнера хітом сезону (фото)

Джинси були представлені на показі колекції Ksenia Schnaider Resort 2017.

Джинси українського дизайнера підкорили США. Фото: соцмережі.

Джинси незвичайного фасону від українського дизайнера Ксенії Шнайдер визнані в США наймоднішим трендом сезону. Про це йдеться в публікації американського видання Vogue, передають Патріоти України.

Зазначається, що джинси були представлені на показі колекції Ksenia Schnaider Resort 2017. За словами Ксенії, на створення нового образу її надихнули джинси із завищеною талією.

Ці штани з деніму завдяки соцмережам придбали назву demi-denims - симбіоз широких шорт з вузькими джинсами. Шнайдер зізналася, що шиє свої шедеври з вінтажної тканини джинсів від Levi's, Lee та Wranglers, які вона купила на одному з секонд-хендів у Києві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...