Наслідки допінг-скандалу: Єдину, раніше допущену до Олімпіади, російську легкоатлетку знову відсторонили від участі в іграх

Спортсменка лише прибула цього тижня до Ріо, однак їй доведеться залишити олімпійське селище, так і не взявши участі у міжнародному спортивному змаганні.

Дарія Клішина. Фото:tverigrad.ru

Єдину легкоатлетку від Росії, раніше допущену до Ігор 2016, Дарію Клішину, знову відсторонили від Олімпіади через допінгову доповідь Макларена. Про це пише сайт Eurosport, передають Патріоти України.

Міжнародна федерація легкої атлетики (ІААФ) вирішила переглянути своє ж рішення про допуск Дарії, яка на цьому тижні вже прибула в Ріо і облаштувалася в Олімпійському селищі.

ІААФ запропонувала Клішиній дати свої пояснення. Представники спортсменки передали всі необхідні роз'яснення ще 8 серпня, але 10 серпня комісія ІААФ по боротьбі з допінгом визнала їх недостатніми і міжнародна федерація прийняла рішення про її недопуск на Ігри.

12 серпня мотивувальна частина рішення була передана представникам Клішиної. 13 серпня спортсменка подала позов в CAS про визнання незаконним її недопуску на Олімпіаду.

Слід нагадати, що після грандіозного допінг-скандалу, Всеросійську федерацію легкої атлетики (ВФЛА) дискваліфікували, а всіх російських легкоатлетів не допустили до участі в Іграх-2016.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...