НАТО констатує погіршення ситуації на Донбасі

Особливо кількість зіткнень почала зростати упродовж останніх двох тижнів, заявив командувач ЗС НАТО у Європі.

Філіпп Брідлав. Фото:news.bigmir.net

Представники вищого військового командування НАТО заявляють про посилення напруження на сході України. Про це заявив у четвер командувач збройних сил НАТО у Європі генерал Брідлав, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Ми спостерігаємо посилення динаміки ескалації на лінії зіткнення. Особливо кількість зіткнень почала зростати упродовж останніх двох тижнів. Ми бачимо, що військовослужбовці отримують поранення і втрачають свої життя", - оцінив командувач НАТО ситуацію на сході України.

Серед позитивних новин генерал Брідлав відзначив зменшення застосування важкого озброєння на Донбасі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що НАТО вивчає можливість проведення неформальних переговорів з Росією вперше з 2014 року, коли у відносинах з Москвою настала криза через війну в Україні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...