"Навіщо ви сюди прийшли?": У Криму блокували військові "КамАЗи", щоб не дати встановити радіолокаційну станцію біля Керчі (відео)

Уранці 22 грудня люди стали кидатися під військові "КАМАЗи", щоб перешкоджати будівництву.
Жителі Золотого встали на захист своєї землі від установлення РЛС. Фото: скріншот з відео.

Жителі села Золоте біля Керчі в окупованому Криму вступили у протистояння з російськими силовиками, які хочуть установити на території села, поруч із приватними земельними ділянками, радіолокаційну станцію (РЛС). "Ми взагалі нічого не знаємо – хто ви, навіщо ви сюди прийшли? Ти нас чуєш, Путіне? Почуй нас!" – кричить людям у камуфляжі жінка на відео, опублікованому на YouTube виданням Kerch.FM. Новину передають Патріоти України.

Одній із місцевих жительок стало зле і знадобилася допомога медиків. Інший житель Золотого встав у котлован для заливки бетону. Однак силовики все одно почали заливати бетон у котлован. У підсумку чоловікові також знадобилася швидка допомога.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...