Навіть салют влаштували: Окупанти похвалилися "майже готовим" Кримським мостом

Кримський міст тепер – це нитка металоконструкцій довжиною 17 кілометрів і загальною вагою понад 100 тисяч тонн.

"Кримський міст". Фото: офіційний сайт моста.

Окупанти похвасталися завершенням будівництва Керченського моста. Точніше будівельники завершили збірку прольотів автодорожньої частини, повністю сформувавши мостове полотно від Тамані до Криму. Новину передають Патріоти України.

Майже готовий Кримський міст тепер – це нитка металоконструкцій довжиною 17 кілометрів і загальною вагою понад 100 тисяч тонн. Вона простягнулася над Керченською протокою між 288 опорами.

Достеменно невідомо, скільки часу займе решта будівництва. Проте окупанти очікують, що в новому році Керченський міст «одягнеться» у асфальтобетон. Саму ж “урочисту” мить завершення етапу будівництва окупанти вирішили увічнити скромним салютом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...